Terug naar overzicht

31.01.2019 | Vacature bij de COGEM

De COGEM zoekt een wetenschappelijk secretaris voor haar subcommissie Medisch Veterinair.

Functie omschrijving: Als wetenschappelijk secretaris schrijf je wetenschappelijke adviezen en signaleringen, en verzorg je de organisatie en verslaggeving van (subcommissie)vergaderingen. Je fungeert als ‘oog en oor’ van de subcommissie en als direct aanspreekpunt voor de leden van de subcommissie. In nauwe samenspraak met de voorzitter van de subcommissie en de secretaris van de COGEM draag je onderwerpen aan voor de werkagenda van de subcommissie. Je organiseert werkgroepen, workshops en symposia.

Functie eisen: Je bent gepromoveerd in één van de medische levenswetenschappen, bij voorkeur in de virologie of gentherapie. Je hebt enige jaren werkervaring in het natuurwetenschappelijke onderzoek en beschikt over gedegen kennis van genetische modificatie en virologie. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je bent initiatiefrijk en kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren. Je beschikt over een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en processen. Daarnaast ben je in staat een netwerk van contacten op te bouwen en te onderhouden binnen het werkveld van de COGEM. Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal is onontbeerlijk.
Aantoonbare vaardigheid in het organiseren, coördineren en verslaan van vergaderingen is gewenst.

Standplaats: Bilthoven

Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast

Duur tijdelijk dienstverband: 1 jaar met uitzicht op vaste aanstelling

Salarisschaal: 12

Salarisbedrag (min. - max.):  3667 - 5450

Arbeidsvoorwaarden: Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

Informatie en sollicitaties: Geïnteresseerden in deze functie kunnen contact opnemen met de Algemeen secretaris, dr. ir. F. van der Wilk

e-mail:  Frank.vanderWilk@cogem.net; tel: 030-2742777

Verdere informatie en om te solliciteren (vóór 15 februari 2019) zie www.werkenvoornederland.nl