Terug naar overzicht

24.05.2011 | COGEM lanceert nieuwe website

Sinds 24 mei is de nieuwe website van de COGEM in de lucht. Met de nieuwe layout worden verschilende typen bezoekers van de COGEM website bediend.

De nieuwe website heeft daarom naast de algemene Home-pagina nog twee andere Home-pagina's: 'Maatschappij en beleid' en 'Kennis en onderzoek'. De eerste pagina zoomt in op ethische en maatschappelijke vraagstukken die van belang zijn voor het beleid en geïnteresseerden. Hier kunt u meer informatie vinden over onder meer de signaleringen die de COGEM heeft uitgebracht. De focus van de tweede pagina ligt op het overzichtelijk maken van de kennis die de COGEM heeft vergaard voor onderzoekers en andere belanghebbenden. Hier vindt u gemakkelijk onderzoeksrapporten en adviezen van de COGEM.

Met behulp van de woordenwolk rechtsonder kunt u navigeren op thema's. Onder 'Nieuws' vindt u actuele nieuwsberichten omtrent de COGEM inclusief persberichten. Onder 'Uitgelicht' vindt u de column 'Van de Voorzitter' en andere attenderingen. Op de website kunt u verder informatie krijgen over de taken en organisatie van de COGEM. De verschillende delen van de website zijn gemakkelijk te bereiken via de navigatie aan de bovenkant van de pagina. Alle adviezen, rapporten en andere publicaties van de COGEM vindt u via de zoekpagina onder Publicaties. 

Met de komst van de nieuwe website is het niet meer mogelijk RSS-feeds van de publicaties te ontvangen. U kunt op de hoogte blijven van nieuws over de COGEM en welke adviezen, onderzoeksrapporten en signaleringen zijn uitgebracht via de driemaandelijkse nieuwsbrief of de COGEMnet twitter.

Kijk vooral even rond op de website. Veel plezier!

Voor vragen of opmerkingen kunt u de webmaster mailen via info@cogem.net.